Weerbaarheidstraining Bilthoven

Bent u op zoek naar een weerbaarheidstraining in de omgeving van Bilthoven? De Weerbaarheidsacademie is specialist op het gebied van veiligheid. De visie van de Weerbaarheidsacademie is dan ook dat iedereen zich veilig en vrij moet kunnen voelen.

Waarom een weerbaarheidstraining in Bilthoven?

Onze coaches zijn praktijkgerichte mensen. Zij hebben een breed CV op het gebied van integrale veiligheid. Deze ervaring is onder andere opgedaan bij de Koninklijke Marechaussee, Arrestaties teams, de Commando’s en Mobiele eenheden. Tijdens het volgen van de weerbaarheidstraining wordt veel aandacht besteedt hoe een conflict ontstaat. Door kennis te vergaren op de kernen van stress regulatie, kennen- en herkennen van non-verbaal gedrag, kan men in diverse situaties winst boeken ter voorkoming van het conflict.

Weerbaarheidstraining Bilthoven - Wat je kunt verwachten:

  • Trainingen zijn gericht op zowel fysiek- als mentaal vlak;
  • Persoonlijke begeleiding;
  • Praktijk gericht;
  • Advies op maat;
  • Diverse workshops.

Ja, ik wil een weerbaarheidstraining in de omgeving van Bilthoven!

Het volgen van een weerbaarheidstraining in Bilthoven bij de Weerbaarheidsacademie heeft diverse voordelen voor u. Zo bieden wij de beste weerbaarheidstrainingen aan die erg praktijkgericht zijn, waardoor u zich weer veilig voelt wanneer u op straat bent.

Contact opnemen

Contact gegevens

De Weerbaarheids Academie
Minister Talmastraat 30 bis
T +31 6 30 50 16 78
info@deweerbaarheidsacademie.nl

K.v.K: 30225429