Weerbaarheidstraining Amersfoort

Bent u op zoek naar een weerbaarheidstraining in de omgeving van Amersfoort? De Weerbaarheidsacademie is specialist op het gebied van veiligheid. De visie van de Weerbaarheidsacademie is dan ook dat iedereen zich veilig en vrij moet kunnen voelen.

Waarom een weerbaarheidstraining in Amersfoort?

Onze coaches zijn praktijkgerichte mensen. Zij hebben een breed CV op het gebied van integrale veiligheid. Deze ervaring is onder andere opgedaan bij de Koninklijke Marechaussee, Arrestaties teams, de Commando’s en Mobiele eenheden. Tijdens het volgen van de weerbaarheidstraining wordt veel aandacht besteedt hoe een conflict ontstaat. Door kennis te vergaren op de kernen van stress regulatie, kennen- en herkennen van non-verbaal gedrag, kan men in diverse situaties winst boeken om een conflict te voorkomen.

Weerbaarheidstraining volgen in Amersfoort - Voordelen:

  • Praktijk gericht;
  • Trainingen zijn gericht op zowel fysiek- als mentaal vlak;
  • Persoonlijke begeleiding;
  • Advies op maat;
  • Diverse workshops.

Ja, ik wil een weerbaarheidstraining in de omgeving van Amersfoort!

Het volgen van een weerbaarheidstraining in Amersfoort bij de Weerbaarheidsacademie heeft vele voordelen. Zo bieden wij de beste weerbaarheidstrainingen aan die erg praktijkgericht zijn, waardoor u zich overal op straat weer veilig kunt voelen.

Contact opnemen

Contact gegevens

De Weerbaarheids Academie
Minister Talmastraat 30 bis
T +31 6 30 50 16 78
info@deweerbaarheidsacademie.nl

K.v.K: 30225429