Teambuilding Utrecht

Bent u op zoek naar een leuke manier om de teambuilding van uw team te verbeteren in de buurt van Utrecht? Een leuke en leerzame manier om een goede band te maken en relaties te versterken is door samen te werken aan veiligheid. De Weerbaarheidsacademie is specialist op het gebied van veiligheid. De visie van de Weerbaarheidsacademie is dan ook dat iedereen zich veilig en vrij moet kunnen voelen.

Waarom onze teambuilding Utrecht?

Onze coaches zijn praktijkgerichte mensen. Zij hebben een breed CV op het gebied van integrale veiligheid. Deze ervaring is onder andere opgedaan bij de Koninklijke Marechaussee, Arrestaties teams, de Commando’s en Mobiele eenheden. Tijdens het volgen van de weerbaarheidstraining wordt veel aandacht besteedt hoe een conflict ontstaat. Door kennis te vergaren op de kernen van stress regulatie, kennen- en herkennen van non-verbaal gedrag, kan men in diverse situaties winst boeken ter voorkoming van het conflict. Wanneer dit als team kan worden bereikt ontstaat er een sterk onderling verband. Niet voor niets noemen militairen elkaar onderling broers.

Teambuilding Utrecht - De voordelen:

  • Praktijk gericht;
  • Persoonlijke begeleiding;
  • Trainingen zijn gericht op zowel fysiek- als mentaal vlak;
  • Advies op maat;
  • Diverse workshops.

Ja, wij willen meedoen aan teambuilding Utrecht!

Het versterken van de teambuilding in Utrecht bij de Weerbaarheidsacademie heeft diverse voordelen voor u. Zo bieden wij de beste weerbaarheidstrainingen aan die erg praktijkgericht zijn, waardoor u en uw team zich weer veilig voelen wanneer u op straat bent.

Contact opnemen

Contact gegevens

De Weerbaarheids Academie
Minister Talmastraat 30 bis
T +31 6 30 50 16 78
info@deweerbaarheidsacademie.nl

K.v.K: 30225429