Presteren onder druk / Stressregulatie

In stressvolle situaties ontstaat er een diversiteit aan processen in het menselijk lichaam. Wij maken tijdens de workshop deze lichamelijke processen inzichtelijk, leren de cursisten de processen te herkennen en te reguleren. Hierdoor kan men in stressvolle situaties beter en gecontroleerd reageren/handelen. Wij willen mensen graag verder helpen met de stressregulatie.

Waarom een training in stressregulatie?

Onze coaches zijn praktijkgerichte mensen. Zij hebben een brede CV op het gebied van integrale veiligheid. Deze ervaring is onder andere opgedaan bij de Koninklijke Marechaussee, Arrestaties teams, de Commando’s en Mobiele eenheden. Tijdens het volgen van de weerbaarheidstraining wordt veel aandacht besteedt hoe een conflict ontstaat. Door kennis te vergaren op de kernen van stress regulatie kan men in diverse situaties winst boeken ter voorkoming van het conflict.

De voordelen van de trainingen in de omgang met stressregulatie:

  • Praktijk gericht;
  • Persoonlijke begeleiding;
  • Trainingen zijn gericht op zowel fysiek- als mentaal vlak;
  • Advies op maat;
  • Diverse workshops.

De Workshops stressregulatie zijn maatwerkprogramma’s en kunnen gegeven worden op locatie evenals op onze Weerbaarheidsacademie in Utrecht. Heeft u interesse, dan zouden wij onszelf in een persoonlijk gesprek graag nader willen introduceren.

Contact opnemen

Stress beter controleren

Een workshop om processen te leren herkennen en te reguleren? Neem contact met ons op!

De Weerbaarheids Academie
Minister Talmastraat 30 bis
T +31 6 30 50 16 78
info@deweerbaarheidsacademie.nl

K.v.K: 30225429