Omgaan met stress

Bent u op zoek naar een training om te leren omgaan met stress? De Weerbaarheidsacademie is specialist op het gebied van veiligheid door om te leren gaan met stressvolle situaties. De visie van de Weerbaarheidsacademie is dan ook dat iedereen zich veilig en vrij moet kunnen voelen.

Waarom leren omgaan met stress?

Onze coaches zijn praktijkgerichte mensen. Zij hebben een breed CV op het gebied van integrale veiligheid. Deze ervaring is onder andere opgedaan bij de Koninklijke Marechaussee, Arrestaties teams, de Commando’s en Mobiele eenheden. Tijdens het volgen van de weerbaarheidstraining wordt veel aandacht besteedt hoe een conflict ontstaat. Door kennis te vergaren op de kernen van stress regulatie, kennen- en herkennen van non-verbaal gedrag, kan men in diverse stressvolle situaties winst boeken ter voorkoming van het conflict.

De voordelen van trainingen in het omgaan met stress:

  • Praktijk gericht;
  • Persoonlijke begeleiding;
  • Trainingen zijn gericht op zowel fysiek- als mentaal vlak;
  • Advies op maat;
  • Diverse workshops.

Ja, ik wil een training volgen om beter met stressvolle situaties om te leren gaan!

Het volgen van een training in het omgaan met stress bij de Weerbaarheidsacademie heeft diverse voordelen voor u. Zo bieden wij de beste weerbaarheidstrainingen aan die erg praktijkgericht zijn, waardoor u zich weer veilig voelt wanneer u op straat bent.

Contact opnemen

Contact gegevens

De Weerbaarheids Academie
Minister Talmastraat 30 bis
T +31 6 30 50 16 78
info@deweerbaarheidsacademie.nl

K.v.K: 30225429