Omgaan met agressie

Heeft u  vaak moeite met het omgaan met agressie? De Weerbaarheidsacademie is specialist op het gebied van veiligheid en agressie. De visie van de Weerbaarheidsacademie is dan ook dat iedereen zich veilig en vrij moet kunnen voelen in eigen huis of op straat.

Waarom een training in het omgaan met agressie volgen?

Onze coaches zijn praktijkgerichte mensen. Zij hebben een brede CV op het gebied van integrale veiligheid. Deze ervaring is onder andere opgedaan bij de Koninklijke Marechaussee, Arrestatie teams, de Commando’s en Mobiele eenheden. Tijdens het volgen van de weerbaarheidstraining wordt veel aandacht besteedt hoe een conflict ontstaat. Door kennis te vergaren op de kernen agressieve situatie kan men in diverse gevallen winst boeken ter voorkoming van het conflict.

De voordelen van onze traingen in het omgaan met agressie:

  • Praktijk gerichte trainingen;
  • Persoonlijke begeleiding;
  • Trainingen zijn gericht op zowel fysiek- als mentaal vlak;
  • Scherp advies op maat;
  • Diverse workshops.

Ja, ik wil leren omgaan met agressie!

Leren omgaan met agressie bij de Weerbaarheidsacademie heeft diverse voordelen voor u. Zo bieden wij de beste weerbaarheidstrainingen aan die erg praktijkgericht zijn, waardoor u zich weer veilig voelt wanneer u op straat bent of elders. Lijkt het u leerzaam om eens een training te volgen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

Contact opnemen

Contact gegevens

De Weerbaarheids Academie
Minister Talmastraat 30 bis
T +31 6 30 50 16 78
info@deweerbaarheidsacademie.nl

K.v.K: 30225429