Referenties

Politie Haaglanden district Ypenburg

Aan het district Ypenburg van de politie Haaglanden doceerde DWA de module stressregulatie, agressieregulatie en teambuilding. Dit naar aanleiding van start problemen van een nieuw district met jonge politiemensen. DWA trainde alle executieve ploegen in de surveillancedienst wat leidde tot een positieve verandering in de werkomgeving.

Handhaving

Sinds 2007 traint DWA al het handhavingspersoneel van de gemeente Utrecht, afdeling parkeren, toezicht en handhaving, en de bijzondere opsporingsambtenaren. De bovengenoemde groepen worden sinds 2008 getraind en klaargestoomd voor het jaarlijkse RTGB examen (praktijk en theorie). Tot op heden bereikten wij bij deze RTGB examens een 100% slagingspercentage.

AMP logistics

AMP logistics is een transportbedrijf die landelijk alle uitleveringen doet op het gebied van mobiele telefonie. Na een aantal malen slachtoffer geweest te zijn van overval op de leverende chauffeurs besloot AMP een aantal trainingen te volgen bij DWA. DWA doceerde de modules agressie regulatie en stressregulatie.

Brandweer Utrecht, district Lextroom

Na aanleiding van een geweldincident in een oudejaarsnacht besloot de Veiligheids Regio Utrecht dat er voor de brandweer een trainingstraject moest komen. DWA doceerde aan ruim 200 brandweermensen een theorie gedeelte met betrekking tot stressregulatie en een praktijk training waarin agressie herkenning/regulatie centraal stond.

Railsport Utrecht

Railsport Utrecht legde de vraag neer bij DWA om voor hun jaarlijkse sportdag een workshop met betrekking tot weerbaarheid te geven Deze workshop was voor vele mensen werkzaam bij de Nederlandse spoorwegen een succes.

Sauna de Zwaluwhoeve

Na aanleiding van agressief gedrag naar het baliepersoneel van sauna de zwaluwhoeve heeft DWA het balie personeel getraind in stressregulatie en agressie herkenning/regulatie.

Studentenverenigingen Utrecht

De studentenverenigingen in Utrecht begeleiden horeca activiteiten en runnen horecafaciliteiten. Hiervoor moeten zij trainingen volgen met betrekking tot weerbaarheid. DWA trainde deze verenigingen in stressregulatie en agressieherkenning/ regulatie

Bronswijk

Bronswijk is een bedrijf wat meetelt in de staalindustrie en is gevestigd in Nijkerk. Het bedrijf wilde een teambuildingsdag om de interne sfeer te verbeteren en tevens wilde ze een verandering van dynamiek binnen de zaak DWA leverde een teambuildingsdag met betrekking tot de quality of life. Op een verantwoorde manier bewegen (voor iedereen) maar ook een workshop over gezond eten en drinken. Na een geslaagde dag ging 200 man personeel met mega goed gevoel naar huis, missie geslaagd.

Referenties

 

Bekijk meer referenties

Weerbaarheidsacademie

Contact gegevens

De Weerbaarheids Academie
Minister Talmastraat 30 bis
T +31 6 30 50 16 78
info@deweerbaarheidsacademie.nl

K.v.K: 30225429