Agressietraining ziekenhuis

Bent u op zoek naar een agressietraning wanneer u wekzaam bent bij een ziekenhuis? De Weerbaarheidsacademie is specialist op het gebied van veiligheid. De visie van de Weerbaarheidsacademie is dan ook dat iedereen zich veilig en vrij moet kunnen voelen.

Waarom een agressietraining voor ziekenhuis personeel?

Onze coaches zijn praktijkgerichte mensen. Zij hebben een breed CV op het gebied van integrale veiligheid. Deze ervaring is onder andere opgedaan bij de Koninklijke Marechaussee, Arrestaties teams, de Commando’s en Mobiele eenheden. Tijdens het volgen van de weerbaarheidstraining wordt veel aandacht besteedt hoe een conflict ontstaat. Door kennis te vergaren op de kernen van stress regulatie, kennen- en herkennen van non-verbaal gedrag, kan men in diverse situaties winst boeken ter voorkoming van het conflict. Voor hulpverleners kan dit in veel gevallen van toegevoegde waarde zijn wanneer zich potentiële conflicten voordoen.

Agressietraining ziekenhuis - De voordelen:

  • Praktijk gericht;
  • Conflicten vermijden;
  • Persoonlijke begeleiding;
  • Trainingen zijn gericht op zowel fysiek- als mentaal vlak;
  • Advies op maat;
  • Diverse workshops.

Ja, ik wil een ziekenhuis agressietraining volgen!

Het volgen van een agressietraining voor ziekenhuis personeel bij de Weerbaarheidsacademie heeft diverse voordelen voor u. Zo bieden wij de beste weerbaarheidstrainingen aan die erg praktijkgericht zijn, waardoor u zich weer veilig voelt wanneer u op straat bent en wellicht mensen te hulp schiet.

Contact opnemen

Contact gegevens

De Weerbaarheids Academie
Minister Talmastraat 30 bis
T +31 6 30 50 16 78
info@deweerbaarheidsacademie.nl

K.v.K: 30225429