Agressie in supermarkt

Bent u op zoek naar een training om agressie in de supermarkt tegen te gaan? De Weerbaarheidsacademie is specialist op het gebied van veiligheid. De visie van de Weerbaarheidsacademie is dan ook dat iedereen zich veilig en vrij moet kunnen voelen.

Agressie in supermarkt tegengaan?

Onze coaches zijn praktijkgerichte mensen. Zij hebben een breed CV op het gebied van integrale veiligheid. Deze ervaring is onder andere opgedaan bij de Koninklijke Marechaussee, Arrestaties teams, de Commando’s en Mobiele eenheden. Tijdens het volgen van de weerbaarheidstraining wordt veel aandacht besteedt hoe een conflict ontstaat. Door kennis te vergaren op de kernen van stress regulatie, kennen- en herkennen van non-verbaal gedrag, kan men in diverse situaties in de supermarkt winst boeken ter voorkoming van het conflict.

Agressie in supermarkt tegengaan - Wat te verwachten bij de trainingen:

  • Praktijk gericht;
  • Trainingen zijn gericht op zowel fysiek- als mentaal vlak;
  • Persoonlijke begeleiding;
  • Advies op maat;
  • Diverse workshops.

Ja, ik wil training om agressie in supermarkt tegen te gaan!

Het volgen van een traingin om agressie in supermarkt tegen te gaan bij de Weerbaarheidsacademie heeft diverse voordelen voor u. Zo bieden wij de beste weerbaarheidstrainingen aan die erg praktijkgericht zijn, waardoor u weer veilig de boodschappen kun doen.

Contact opnemen

Contact gegevens

De Weerbaarheids Academie
Minister Talmastraat 30 bis
T +31 6 30 50 16 78
info@deweerbaarheidsacademie.nl

K.v.K: 30225429